Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

A KultPince ideális rendezvényhelyszín mind családi események, esküvők, céges rendezvények vagy baráti társaságok programjai számára.

A borkínálat és vendéglátás mellett a programszervezésben (a csapatépítéstől a kézműves foglalkozásig) is teljes körű segítséget tudunk nyújtani. Csapatépítő programjaink: borkóstoló-pincetúra, disznóvágás, közös főzés, csapatépítő játék

rendezvényhelyszín, Monori PincefaluA pincéhez egy 40 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik, a 2 pinceág egyikét szintén vendégfogadásra rendeztünk be, itt 50-60 főt tudunk vendégül látni.


A pincéhez, illetve a rendezvényteremhez 

mintegy 90-100 fős kapacitással rendelkező fröccsterasz kapcsolódik, mely zárható, fűthető, így egész évben különböző események hangulatos helyszínéül szolgálhat. A KultPince saját parkolóval rendelkezik.

 A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja.

 A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik.

Rendezvénytermünk és a fröccsterasz is akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

 

Válassza a KultPincét különleges helyszínéül családjának, ügyfeleinek, vagy barátaival, kollégáival szervezett programjaihoz! 

Kérjen ajánlatot itt! 

További információk és bejelentkezés a info@kultpince.hu e-mail címen vagy a 20 570 0449 számon.