KultPince programjai

Programjaink testesítik meg a hely szellemét - a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye – tematikus borestek, bortúrák, borral párosított koncertek, filmvetítések, illetve különböző családi és céges programok formájában. A KultPince már megnyitása előtt is otthont adott kiállításoknak, közösségi rendezvényeknek a Monori Pincefalu fejlődésének elősegítése érdekében. Ezt az utat követve kínálunk változatos, kellemes szórakoztató programokat családi ünnepek és céges csapatépítés esetében egyaránt, egyedi környezetben, néhány pohár bor és hozzá illő, finom étkek mellett.

 

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Miért jó a Monori Pincefaluban?
"Egy kiskör a Strázsahegyen, három állomás, amibe ezer élmény belefér. A borvidék érzése: pince tájkép, friss levegő, jó borok, jó ételek, jó hangulat. Karnyújtásnyira a fővárostól, igazi szőlős-boros élmények, több száz éves pincék, műemlékek és friss borok. Baráti társaságoknak, kis és nagyobb cégeknek, felüdülés kiszakadás a hétköznapokból és csapatépítés is egyben. Minden évszakban, mindenkit vár a Monori Pincefalu.

Részletek »

Monori CsámBORgó

Monori CsámBORgó

...Hallottatok-e már a Strázsahegy különleges rejtélyéről, az elveszett csodatévő elixír legendájáról? Nem?
No, akkor hegyezzétek a fületeket, elmesélem!...

Részletek »

Eseménynaptár

november 16

Novemberi KULTMOZI Klub

FILMEK, BOROK, HARAPNIVALÓK

Ebben a hónapban izgalmas összeállítást készítettünk a Kultmozi tagjai számára. Kilépünk a romantikus nőcis filmek világából, és a művészet felé fordulunk. Rendkívüli alkotók, akik végleg beírták magukat a művészek nagykönyvébe...

Részletek »

december 01

Chameleon Jazz Band - Popcorn!

A Monoron már jól ismert, lendületes formáció ezúttal vadonatúj és egyben leglazább műsorával érkezik a KultPince színpadára 2017. december 1-én 19 órakor.
Popcorn! - It's really goin' to pop!

Részletek »

1 2

KultPince Programajánló

Feliratkozom