KultPince programjai

Programjaink testesítik meg a hely szellemét - a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye – tematikus borestek, bortúrák, borral párosított koncertek, filmvetítések, illetve különböző családi és céges programok formájában. 


A KultPince már megnyitása előtt is otthont adott kiállításoknak, közösségi rendezvényeknek a Monori Pincefalu fejlődésének elősegítése érdekében. Ezt az utat követve kínálunk változatos, kellemes szórakoztató programokat családi ünnepek és céges csapatépítés esetében egyaránt, egyedi környezetben, néhány pohár bor és hozzá illő, finom étkek mellett.

 

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Miért jó a Monori Pincefaluban?


"Egy kiskör a Strázsahegyen, három állomás, amibe ezer élmény belefér. A borvidék érzése: pince tájkép, friss levegő, jó borok, jó ételek, jó hangulat. Karnyújtásnyira a fővárostól, igazi szőlős-boros élmények, több száz éves pincék, műemlékek és friss borok. Baráti társaságoknak, kis és nagyobb cégeknek, felüdülés kiszakadás a hétköznapokból és csapatépítés is egyben. Minden évszakban, mindenkit vár a Monori Pincefalu.

Részletek »

Monori CsámBORgó

Monori CsámBORgó

...Hallottatok-e már a Strázsahegy különleges rejtélyéről, az elveszett csodatévő elixír legendájáról? Nem?
No, akkor hegyezzétek a fületeket, elmesélem!...

Részletek »

ESEMÉNYNAPTÁR

január 24

MAKSAMÉTA - interaktív humorklub, Dolák-Saly Róberttel

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, téli klubestjeinket egy különleges programmal kívánjuk színesíteni. Az est folyamán meghívott vendégével trágárság és politikamentes - másfél órás - önfeledt szórakozásra invitál bennünket.

Részletek »

1 2

KultPince Programajánló

Feliratkozom