KultPince programjai

Programjaink testesítik meg a hely szellemét - a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye – tematikus borestek, bortúrák, borral párosított koncertek, filmvetítések, illetve különböző családi és céges programok formájában. 


A KultPince már megnyitása előtt is otthont adott kiállításoknak, közösségi rendezvényeknek a Monori Pincefalu fejlődésének elősegítése érdekében. Ezt az utat követve kínálunk változatos, kellemes szórakoztató programokat családi ünnepek és céges csapatépítés esetében egyaránt, egyedi környezetben, néhány pohár bor és hozzá illő, finom étkek mellett.

 

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Miért jó a Monori Pincefaluban?


"Egy kiskör a Strázsahegyen, három állomás, amibe ezer élmény belefér. A borvidék érzése: pince tájkép, friss levegő, jó borok, jó ételek, jó hangulat. Karnyújtásnyira a fővárostól, igazi szőlős-boros élmények, több száz éves pincék, műemlékek és friss borok. Baráti társaságoknak, kis és nagyobb cégeknek, felüdülés kiszakadás a hétköznapokból és csapatépítés is egyben. Minden évszakban, mindenkit vár a Monori Pincefalu.

Részletek »

Monori CsámBORgó

Monori CsámBORgó

...Hallottatok-e már a Strázsahegy különleges rejtélyéről, az elveszett csodatévő elixír legendájáról? Nem?
No, akkor hegyezzétek a fületeket, elmesélem!...

Részletek »

ESEMÉNYNAPTÁR

április 19

Áprilisi KultMozi Klub - Egy csepp Koltai kabaréval fűszerezve

Ez nem áprilisi tréfa, ismét egy újdonsággal rukkolunk elő közönségünk számára. 
Koltai Róbert három alkotását ajánljuk vendégeinknek, de nem is akárhogyan! 
Jó szokásunkhoz híven az estet borkóstolóval és vacsorával indítjuk, majd érkezik a vetítés. Ezután viszont még nem indulunk haza, mert személyesen Koltai Róbert zárja az estet "egy csepp Koltai kabaré" című 30 perces előadásával, amely garantáltan mosolyt csal majd arcunkra.

Részletek »

1 2

KultPince Programajánló

Feliratkozom