KultPince programjai

Programjaink testesítik meg a hely szellemét - a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye – tematikus borestek, bortúrák, borral párosított koncertek, filmvetítések, illetve különböző családi és céges programok formájában. 


A KultPince már megnyitása előtt is otthont adott kiállításoknak, közösségi rendezvényeknek a Monori Pincefalu fejlődésének elősegítése érdekében. Ezt az utat követve kínálunk változatos, kellemes szórakoztató programokat családi ünnepek és céges csapatépítés esetében egyaránt, egyedi környezetben, néhány pohár bor és hozzá illő, finom étkek mellett.

 

KultEsemények

A KultEsemények testesítik meg a hely szellemét - hiszen a KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye –filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek formájában. 

Részletek »

Borkóstolók, pincetúra

Borkóstolók, pincetúra

Borkóstolóink alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról.

Részletek »

Disznóvágás, disznótor

Disznóvágás, disznótor

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk Monorra!

Részletek »

Csapatépítő főzés

A csapatépítő programok között egyre népszerűbb a közös főzés is, ezt nálunk egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefaluban próbálhatják ki!

Részletek »

1 2

KultPince Programajánló

Feliratkozom