KultPince Blog

Kedves Olvasó, aki megtiszteltél minket azzal, hogy a portálunkra - mondhatnánk úgy is , hogy virtuális portánkra - benéztél, kérünk, időzz el közöttünk kis ideig.
Érdekességeket szeretnénk itt Neked elmesélni. Nem csak magunkról, arról, ami velünk és általunk a közvetlen közelben megtörténik, hanem tágabb környezetünk hozzánk kapcsolódó napi dolgairól is. A máig megőrzött hagyományokról - hogy tovább adhassuk. A közelünkben könnyen elérhető közösségi eseményekről - hogy lásd, milyen színes és gazdag ez a kis világ is.
Örülünk ha olvasol minket itt - annak még inkább, ha a valóságban is vendégül láthatunk.Menyasszonyok és virágköltemények

2016.08.11

Menyasszonyok és virágköltemények

Voltak idők, amikor a virág sokkal fontosabb szerepet töltött be az életünkben, mint mostanában. Annyira fontosat, hogy minden egyes virágszálnak megvolt a maga jelentése. Így azután egy-egy ajándékba küldött csokor felért akár egy levéllel, aminek ráadásul az a rendkívüli előnye is megvolt, hogy nem locsogott. Csak a lényeget közölte.

Részletek »

Csipkék, palackok, Rózák

2016.08.05

Csipkék, palackok, Rózák

Lakodalom közeledtével a menyasszonyok csipkéről, tüllről, selyemről, virágcsokrokról álmodnak – állítólag. Az örömapák és a lakodalomban érintett más férfiak azonban alighanem a palackokról és az azokban található italokról, amelyek rendkívüli hatással bírnak az ugyancsak rendkívülink nevezhető események hangulatára.

Részletek »

Az ünnepet a teríték is fényesebbé teheti

2016.07.26

Az ünnepet a teríték is fényesebbé teheti

Aki járt már a monori KultPince valamelyik rendezvényén, tanúsíthatja, milyen nagy műgonddal készülnek a terítékek legyen szó akár az ünnep fényét kiemelő virágkötészeti remekekről, vagy csak egy puritánabbnak szánt összejövetel dekorációjáról. A léleknek ugyanis a kivételes eseményeken kiváltképpen, de minden más, a hétköznapokból kissé kibillenő alkalmakkor is kell az kis jó értelemben vett „parádé”.

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom