KultPince Blog

Kedves Olvasó, aki megtiszteltél minket azzal, hogy a portálunkra - mondhatnánk úgy is , hogy virtuális portánkra - benéztél, kérünk, időzz el közöttünk kis ideig.
Érdekességeket szeretnénk itt Neked elmesélni. Nem csak magunkról, arról, ami velünk és általunk a közvetlen közelben megtörténik, hanem tágabb környezetünk hozzánk kapcsolódó napi dolgairól is. A máig megőrzött hagyományokról - hogy tovább adhassuk. A közelünkben könnyen elérhető közösségi eseményekről - hogy lásd, milyen színes és gazdag ez a kis világ is.
Örülünk ha olvasol minket itt - annak még inkább, ha a valóságban is vendégül láthatunk.A sárga kabát

2016.09.30

A sárga kabát

Elegáns és illatos bálok korában, amikor már a szüreti mulatságok korhű jelmezei is igencsak leapasztják a vigadni vágyók pénztárcáját, de semmi nem lehet drága, ha valaki ki akar rúgni a hámból kedvenc évszaka, a színpompás, szőlő- és murciillatú ősz legnépszerűbb rendezvényén – nekem ilyenkor mindig eszembe jut a sárga kabát.

Részletek »

Az élményprogram újabb átváltozásai

2016.09.21

Az élményprogram újabb átváltozásai

„ A Telekomtól egy fiatal csapat keresett megoldást arra a problémára, hogy nem elég motiváltak a dolgozói egy adott részlegen: kimerült, zombifejű emberek rohangálnak a folyosókon, mert sok a munkájuk, a csapatépítést meg plusztehernek fogják fel.

Részletek »

Az élményprogram átváltozásai

2016.09.12

Az élményprogram átváltozásai

Az élményprogramot régen úgy hívták - egyebek közt, persze, mert az élményprogramnak sokféle arca van, mint látni fogjuk - hogy például osztálykirándulás. 
Ilyen emlékei mindenkinek vannak, többnyire középiskolás korából.

Részletek »

Örömkalács, örömfa, maskarák a lagziban

2016.09.03

Örömkalács, örömfa, maskarák a lagziban

A KultPincében sem kell attól tartani soha, hogy éjfélkor elálmosodik a vendégsereg, de eleink is jól bírták a maguk idejében a lakodalmakat. Néha két-három napig is tartott a mulatság. A vacsoraasztalnál hagytuk ott legutóbbi írásunkban a maglódi lakodalmak vendégeit, ígérve, hogy a felszolgált étkekről és a vőfély rigmusairól is beszámolunk majd, nem hagyva ki az örömfa és az örömkalács mibenlétéról szóló magyarázatot sem.

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom