KultPince Blog

Kedves Olvasó, aki megtiszteltél minket azzal, hogy a portálunkra - mondhatnánk úgy is , hogy virtuális portánkra - benéztél, kérünk, időzz el közöttünk kis ideig.
Érdekességeket szeretnénk itt Neked elmesélni. Nem csak magunkról, arról, ami velünk és általunk a közvetlen közelben megtörténik, hanem tágabb környezetünk hozzánk kapcsolódó napi dolgairól is. A máig megőrzött hagyományokról - hogy tovább adhassuk. A közelünkben könnyen elérhető közösségi eseményekről - hogy lásd, milyen színes és gazdag ez a kis világ is.
Örülünk ha olvasol minket itt - annak még inkább, ha a valóságban is vendégül láthatunk.Az élményprogram újabb átváltozásai

2016.09.21

Az élményprogram újabb átváltozásai

„ A Telekomtól egy fiatal csapat keresett megoldást arra a problémára, hogy nem elég motiváltak a dolgozói egy adott részlegen: kimerült, zombifejű emberek rohangálnak a folyosókon, mert sok a munkájuk, a csapatépítést meg plusztehernek fogják fel.

Részletek »

Az élményprogram átváltozásai

2016.09.12

Az élményprogram átváltozásai

Az élményprogramot régen úgy hívták - egyebek közt, persze, mert az élményprogramnak sokféle arca van, mint látni fogjuk - hogy például osztálykirándulás. 
Ilyen emlékei mindenkinek vannak, többnyire középiskolás korából.

Részletek »

Örömkalács, örömfa, maskarák a lagziban

2016.09.03

Örömkalács, örömfa, maskarák a lagziban

A KultPincében sem kell attól tartani soha, hogy éjfélkor elálmosodik a vendégsereg, de eleink is jól bírták a maguk idejében a lakodalmakat. Néha két-három napig is tartott a mulatság. A vacsoraasztalnál hagytuk ott legutóbbi írásunkban a maglódi lakodalmak vendégeit, ígérve, hogy a felszolgált étkekről és a vőfély rigmusairól is beszámolunk majd, nem hagyva ki az örömfa és az örömkalács mibenlétéról szóló magyarázatot sem.

Részletek »

Jönnek az őszi lakodalmak, visszatér a hujuju

2016.08.26

Jönnek az őszi lakodalmak, visszatér a hujuju

Bár a KultPincében kora tavasztól késő őszig tartanak esküvőket az ősz - ami hamarosan beköszönt - hagyományosan a lakodalmak szezonja. Mostanában látszik, hogy környékünkön is kezdenek ismét divatba jönni a régi lakodalmas szokások.

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom