KultPince régmúltra visszavezethető hagyományokkal rendelkezik.

KultPince régmúltra visszavezethető hagyományokkal rendelkezik.
Az eredeti forma és a helyi hagyományok figyelembevételével az egykori „Kele pince” eredeti funkciójának helyreállításával jött létre és telt meg újra hordóval, abban jófajta borral. Azóta ismét szolgálja a helyi és az idelátogató borkedvelő közönséget. 

Hisszük, hogy a KultPince mára a Monori Pincefalu emblematikus helyévé vált. Népszerű és hangulatos rendezvényhelyszín, sok fiatal pár köti nálunk össze az életét, szívesen ünnepelnek nálunk születésnapokat, tartanak névnapi bulikat vagy céges vacsorákat, csapatépítő rendezvényeket. Köszönhető ez többek között séfünk kiváló konyhájának, a barátságos kiszolgálásnak és a családias hangulatnak is.


A KultPince a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. 


A 3000 m2-es területen mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince mellett 40 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, egy 90-100 fős  zárt, fűthető fröccsterasz, valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik. Mind a rendezvényterem, mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

A KultPince helyet ad a családi és céges rendezvények mellett kiállításoknak, tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kulturális eseményeknek - annak érdekében, hogy pincénk valóban a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.  


KultPince Programajánló

Feliratkozom