KultPince

KultPince
Nemrég megújult pincénk régmúltra visszavezethető hagyománnyal rendelkezik. Néhány éve azzal a szándékkal fogtunk bele a munkába, hogy az eredeti forma és a helyi hagyományok figyelembe vételével az egykori „Kele pince” visszanyerje eredeti funkcióját, újra megteljen hordóval, abban jófajta borral és ismételten szolgálja a helyi és az idelátogató borkedvelő közönséget.

Hisszük, hogy a KultPince mára a Monori Pincefalu emblematikus helyévé vált. Néhány éve azzal a céllal indítottuk útjára, hogy megtalálja helyét a pincészetek között és öregbítse a magyar, a kunsági és egyben a monori bor hírnevét.

A KultPince a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen a 80 fő (ültetve) befogadóképeségű pince mellett 45-50 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, egy 80-90 fős (ültetve) zárt, fűthető fröccsterasz valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik. 
Mind a rendezvényterem, mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.


A KultPince helyet ad kiállításoknak, tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kulturális eseményeknek, családi rendezvényeknek - annak érdekében, hogy pincénk valóban a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.  


KultPince Programajánló

Feliratkozom