KultEsemények

KultEsemények
A KultEsemények testesítik meg a hely szellemét - hiszen a KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye –filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek, vagy akár táncházak formájában. KultProgramjaink szervezése során fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozási lehetőséget kapjanak tehetséges fiatal és helyi művészek is.

Visszatérő KultEseményeink:
KultMozi, alias FILM+BOR estek: a bor és a film nagyszerű párosa, amely mélyíti a műélvezetet, általában havonta kerül terítékre Az Ihatóbb Magyarországért és a KultPince közös szervezésében. Érdemes kipróbálni, egy szabadnak ígérkező péntek vagy szombat estén kellemes kikapcsolódást ígér! A különleges kulturális csemegének számító artfilmekhez minden alkalommal más és más pincészet borait kortyolgatjuk, amelyeknek séfünk válogatott borkorcsolyái ágyaznak meg.

Zenés|Mesés|Borozós estek: Bálint Rezső Artisjus-díjas harsonaművész és zenetanár sorozatának vendége volt már a KultPincében Csengeri Attila, Koltai Róbert, Ferenczi György, Ungár Anikó, Szolnoki Péter, Kozma Orsi. Minden alkalommal különleges és emlékezetes élményben volt részünk!
"Beszélgetünk zenéről, színházról. A magyar művészet sokszínűségéről. Az élet nagy dolgairól. Meg azokról is, amiket hajlamosak vagyunk elfelejteni, de fontosak. Mindezt tesszük ismert és érdekes emberekkel, jó borok társaságában, sok-sok meglepetéssel és zenével fűszerezve. Néha komolyan - néha viccesen." Bálint Rezső

Múzeumok éjszakája: minden évben részt veszünk a monori Dr. Borzsák István Városi Könyvtár és Helytörténeti Kiállítás által szervezett programsorozatban. A KultPincében helyet adtunk már ebből az alkalomból Somogyi Márk, Tanja Migleci, Kiss Juli fotókiállításának, Kiss Adél festőművész tárlatának, Pleszkán Écska báb- és a bábokról készült fotókiállításának, táncháznak a Monori Strázsák Néptáncegyüttes jóvoltából, és vizsgáltunk csillagokat is a Sülysápi Amatőrcsillagász Egyesület tagjai segítségével.

Aktuális rendezvényeink a Eseménynaptár menüpont alatt olvashatóak.

KultPince Programajánló

Feliratkozom
 


« vissza