Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


FröccsSzombat Monoron

2017.08.16

FröccsSzombat Monoron

Az augusztus 19-20-án bemutatkozó új program célja az egyre szebb eredményeket elérő monori borok népszerűsítése. A szervező Vigadó Kulturális és Civil Központ munkáját az ötletadó Monori Borút Egyesület segíti. A monori borok mellett kézműves finomságokat kóstolhatnak Monoron az ezer pince városában! részletek itt

Részletek »

Bor dúrban és mollban

2017.08.04

Bor dúrban és mollban

Fülledt nyári estéken az ember a legritkább esetben szokott Proustot vagy Kafkát olvasni. Kékharisnya, vagy megszállott tudós legyen a talpán, akinek, ha nyáréjszakán a nyitott ablakon át szellő libben a szobájába, ami megtáncoltatja a függönyt, és az érintése maga a simogatás, akkor arról neki csakis a világirodalom remekei jutnak eszébe.
Ezért van akkora sikere a Mamma mia című filmnek. Vagy a Napsütötte Toscana-nak. A Bor, mámor, Provance-nak pláne. De Monornak van saját szőlőhegye, a Strázsa. A pincefaluban pedig a fennállása óta annyi érzelmes, derűs, pikáns, szerelmes história termett, hogy érthetetlen, miért nem akadt krónikás, aki egyiket-másikat tanulságképpen az utókornak feljegyezte volna. Reméljük, Koblencz Zsuzsa epizódjainak olvasásához még bőven lesznek langyos nyáréjszakák!

Részletek »

Borvidékek Hétvégéje 2017

2017.05.29

Borvidékek Hétvégéje 2017

A szervező Monor Környéki Strázsa Borrend és a lebonyolító Vigadó Kulturális és Civil Központ június 10-én 32 nyitott pincével, jó hangulattal, sokszínű, ingyenes kulturális programokkal és a 22 hazai borvidék legjobb boraival várják a vendégeket. Részletek

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom