Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


Indul a KultMozi!

2013.02.10

Indul a KultMozi!

Mozikedvelők Figyelem! Februártól minden hónap egy péntek estéjén filmet vetítünk a KultPincében – hiszen professzionális vetítőrendszerünk és audiovizuális technikánk tökéletes hátteret nyújt hozzá, a filmes élményt pedig borkóstoló is fokozza majd!

Részletek »

Forralt borok a monori adventi vásárban

2012.11.29

Forralt borok a monori adventi vásárban

A KultPince együtt kínálja a forralt borokat két másik Monori Vendégváró Pincészettel, a Lukácsy Pincével és a Kerbor Kft.-vel december 6-tól a monori adventi vásárban, a Petőfi Sándor utcában. Különleges fűszerezésű, ünnepi hangulatot idéző forralt borainkkal várjuk az átmelegedni vágyókat és mindenkit, aki arra jár!

Részletek »

A megújult KultPince első rendezvénye - október 21.

2012.09.26

A megújult KultPince első rendezvénye - október 21.

A megújult KultPince első rendezvényén, október 21-én a bort – átmeneti időre – háttérbe szorítja a tök. Játékos programra invitáljuk az érdeklődőket: tökszépségverseny, töklóbáló- és tökgurító, valamit töklámpás faragó versenyen mérkőzhetnek meg a vállalkozó szellemű látogatók, családok. Természetesen lesz bor, hozzá tökből (is) készült finomságok, zene és jó hangulat!

Részletek »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

KultPince Programajánló

Feliratkozom