Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


Novemberi KultMozi

2018.10.26

Novemberi KultMozi

Az októberi felhőtlen boldogság: a Gasztroangyal sikerei és a humorestünk után felkészülten érkezünk az ősz legizgalmasabb és legmeghatóbb Kultmozi estjére. A novemberi Kultmozi repertoárján autizmussal kapcsolatos érzékenyítő filmek szerepelnek. Részletek és jelentkezés itt!

Részletek »

KultMozi - Gasztroangyal különkiadás

2018.09.10

KultMozi - Gasztroangyal különkiadás

Történt úgy, hogy egy nyári napon Monorra látogatott a Gasztroangyal stábja. Borbás Marcsiék reggeltől-estig járták a környéket, hogy lencsevégre kapják városunk legszebb helyszíneit, legígéretesebb termelőit és kézműveseit.
Ebből pedig egy kiváló film kerekedett, amelyet ezúton szeretnénk közönségünkkel megosztani, de nem is akárhogyan! Részletek és regisztráció itt!

Részletek »

MAKSAMÉTA - interaktív humorklub

2018.08.30

MAKSAMÉTA - interaktív humorklub

Maksa Zoltán 2017-ben indította nagy sikerű humorklubját. E tematikából csemegézve, őszi-téli Kultmozis klubestjeinket egy-egy különleges előadással kívánjuk színesíteni. Az est folyamán október 11-én meghívott vendégével, Galla Miklóssal másfél órás önfeledt szórakozásra invitál bennünket. Részletek, jelentkezés itt!

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom