Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


Miért jó a Monori Pincefaluban? – Kultpince, Csúzi Pince, Lukácsy Pince

2013.09.27

Miért jó a Monori Pincefaluban? – Kultpince, Csúzi Pince, Lukácsy Pince

Egy kiskör a Strázsahegyen, három állomás, amibe ezer élmény belefér. A borvidék érzése: pince tájkép, friss levegő, jó borok, jó ételek, jó hangulat. Karnyújtásnyira a fővárostól, igazi szőlős-boros élmények, több száz éves pincék, műemlékek és friss borok. Baráti társaságoknak, kis és nagyobb cégeknek, felüdülés kiszakadás a hétköznapokból és csapatépítés is egyben. Minden évszakban, mindenkit vár a Monori Pincefalu.

Részletek »

II. Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban

2013.07.31

II. Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban

"Monoron mindig történik valami, a Strázsahegyen újra és újra megtelnek élettel a pincék. A zászlóshajó a KultPince, a csodásan felújított présház egy univerzális rendezvényhelyszín. Szerencsére nincsenek egyedül, zárkóznak fel a pincék, felismerték, hogy egységben az erő. A Borvidékek Hétvégéje is erről szól, az összefogásról, immár hagyományt teremtve a második alkalommal 2013-as esztendőben."

Részletek »

Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban - június 8-9.

2013.05.21

Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban - június 8-9.

Június 8-9-én, a Borvidékek Hétvégéjén megtelik a Monori Pincefalu a hazai és a környékbeli országok borvidékeinek borászaival, ételeiket bemutató éttermekkel, zenészekkel, táncosokkal, amatőr színjátszókkal, kézművesekkel. Az immár hagyományosan megrendezésre kerülő eseményen több kisszínpadon zajlanak a műsorok, a főtérről kisvonat szállítja a vendégeket a hegyre és a pincék között.

Részletek »

Rendőrök napja a KultPincében

2013.04.10

Rendőrök napja a KultPincében

Április 27-én 14 órától „(Ki)szolgálunk és főzünk!” – Rendőrök napja a KultPincében, jótékonysági rendezvény
Az eseményre bemelegítő játék a Monor Online-on (jobboldali menüsor) található, a helyes válaszadók között a KultPince ajándékcsomagját sorsoljuk ki!

Részletek »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

KultPince Programajánló

Feliratkozom