Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


Monori BORTÁRS Filmfesztivál

2014.05.08

Monori BORTÁRS Filmfesztivál

A Monor Környéki Strázsa Borrend, a Monor Hegyessy Lions Club és a KultPince - Monor Város Önkormányzata támogatásával meghirdeti a borkultúrával, a szőlőtermeléssel, a borturizmussal foglalkozó filmek és egyéb mozgóképek fesztiválját: a Monori BORTÁRS Filmfesztivált.

Részletek »

Aranyérmes boraink

2014.04.08

Aranyérmes boraink

Dunai János borász (a’Capella Szőlőbirtok) „nevelt gyermekei”, avagy a KultPince borai a XX. Városi és térségi borversenyen szép eredményeket értek el: „Fehér borban: II. helyezést a KultPince Olaszrizling bora, a III. helyezést a KultPince Karát bora kapta..” 

Részletek »

Tavaszi ZENÉS | MESÉS | BOROZÓS sorozat

2014.03.28

Tavaszi ZENÉS | MESÉS | BOROZÓS sorozat

Tavaszi Zenés | Mesés | Borozós sorozatunk márciusban Koltai Róberttel indul. Bálint Rezső Artisjus-díjas zenész és zenetanár Koltai Róbert után áprilisban Ferenczi Györgyöt, a világ egyik legjobb szájharmonikását látja nálunk vendégül. Harmadik vendégünk május 24-én varázsolja el a KultPince közönségét. Vajon ki ő? Részletek a programokról az eseménynaptárban.

Részletek »

Fánkfaló, immár harmadszor!

2014.01.31

Fánkfaló, immár harmadszor!

A Monor Hegyessy Lions Club a KultPince és a Kerbor Kft. támogatásával 2014. február 15-én ismét jótékonysági fánksütést rendez! Az esemény 15 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.
Lesz forralt bor, tea, zene, tánc, részletek az eseménynaptárban!

Részletek »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

KultPince Programajánló

Feliratkozom