Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


II. Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban

2013.07.31

II. Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban

"Monoron mindig történik valami, a Strázsahegyen újra és újra megtelnek élettel a pincék. A zászlóshajó a KultPince, a csodásan felújított présház egy univerzális rendezvényhelyszín. Szerencsére nincsenek egyedül, zárkóznak fel a pincék, felismerték, hogy egységben az erő. A Borvidékek Hétvégéje is erről szól, az összefogásról, immár hagyományt teremtve a második alkalommal 2013-as esztendőben."

Részletek »

Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban - június 8-9.

2013.05.21

Borvidékek Hétvégéje a Monori Pincefaluban - június 8-9.

Június 8-9-én, a Borvidékek Hétvégéjén megtelik a Monori Pincefalu a hazai és a környékbeli országok borvidékeinek borászaival, ételeiket bemutató éttermekkel, zenészekkel, táncosokkal, amatőr színjátszókkal, kézművesekkel. Az immár hagyományosan megrendezésre kerülő eseményen több kisszínpadon zajlanak a műsorok, a főtérről kisvonat szállítja a vendégeket a hegyre és a pincék között.

Részletek »

Rendőrök napja a KultPincében

2013.04.10

Rendőrök napja a KultPincében

Április 27-én 14 órától „(Ki)szolgálunk és főzünk!” – Rendőrök napja a KultPincében, jótékonysági rendezvény
Az eseményre bemelegítő játék a Monor Online-on (jobboldali menüsor) található, a helyes válaszadók között a KultPince ajándékcsomagját sorsoljuk ki!

Részletek »

Indul a KultMozi!

2013.02.10

Indul a KultMozi!

Mozikedvelők Figyelem! Februártól minden hónap egy péntek estéjén filmet vetítünk a KultPincében – hiszen professzionális vetítőrendszerünk és audiovizuális technikánk tökéletes hátteret nyújt hozzá, a filmes élményt pedig borkóstoló is fokozza majd!

Részletek »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

KultPince Programajánló

Feliratkozom