Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


Fotópályázat!

2015.01.10

Fotópályázat!

A KultPince és a Monori Borút Egyesület a BORTÁRS Filmfesztivál 2015 keretében meghirdeti az "Emberek a Strázsán" fotópályázatot.
Várjuk az elmúlt 5 évben a Monori Pincefaluban, a Strázsahegyen - az építészet, táj, csendéletek mellett elsősorban a strázsahegyi emberekről (akár portré formájában, vagy munka, szórakozás közben) készült amatőr vagy profi fotókat. A 3 díjazott mellett hónap fotóját is választunk minden hónapban májusig! Részletek itt!

Részletek »

jön Jön JÖN - Jégvirágtól Borvirágig 2015!

2015.01.07

jön Jön JÖN - Jégvirágtól Borvirágig 2015!

Január 17-én ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Forralt boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivál a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek ízelítő falatokat és a forralt bor különlegességeiket. Részletek

Részletek »

MEGLEPETÉÉÉÉÉS!

2014.12.15

MEGLEPETÉÉÉÉÉS!

A KultPince és a Zenés | Mesés karácsonyi meglepetése minden kedves volt és leendő vendégünknek: a következő Zenés|Mesés|Borozós estünkre, melynek sztárvendége Kozma Orsi lesz (2015. január 24.) december 22-ig történt jegyvásárlás esetén egy jegy áráért 2 belépőt adunk! Lepjétek meg szeretteiteket egy hangulatos estével!
Részletek és jegyvásárlás

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom