< összes esemény mutatása

VOICE&GUITAR - Micheller Myrtill és Pintér Tibor koncertje

Micheller Myrtill és Pintér Tibor egyedi és különleges ének-gitár formációját látjuk vendégül november 11-én 19 órától. A duó repertoárján egyaránt szerepelnek örökzöldek és populáris slágerek, jazzes feldolgozásban.

Micheller Myrtill és Pintér Tibor 2005-ben alapították meg duójukat és azóta már négy CD és koncert DVD-juk is megjelent. 2006-ban és 2010-ben is a legjobb 8 között díjazták a formációt a németországi Völklingenben megrendezett 'Voice&Guitar' nemzetközi versenyen. 2009-ben londoni turné következett és híres londoni jazz clubbokban szerepelt nagy sikerrel a formáció. 2010-ben az ÚjSzínházban adtak teltházas koncertet, amelyből CD és DVD is született. 2015-ben a Katona József Színházban adtak teltházas, fergeteges koncertet 10 éves fennállásuk alkalmából. Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent és különleges zenei élményt ad. Egy kis ízelítő belőle itt található.

Az esemény megrendezését az NKA támogatja

Étkezési lehetőség is lesz a koncertet követően. Séfünk frissen készült ételeit, kézműves borainkat és házi szörpöket kínálunk. (Az étkezést a jegy ára nem tartalmazza.)

Jegyár: 2500Ft
Regisztráció, jegyrendelés - MINDEN HELY ELKELT, sajnos nem tudunk fogadni további jelentkezést!