< összes esemény mutatása

Nézzük együtt Koltai Róberttel! - Sose halunk meg

Sorozatunk keretében Koltai Róbert maradandó filmalkotásait vetítjük, majd azt követően kötetlen beszélgetés az alkotóval.

Április 23-án szombaton, 18 órakor az 1993-ban bemutatott és azóta legendává lett Sose halunk meg című filmet vetítjük. A moziélmény után a szokásos, jó hangulatú beszélgetés, (majd borozgatás) következik Koltai Róbert színész-rendezővel.

"Koltai Róbert felejthetetlen filmje - melyet Dés László nagyszerű zenéje kísér - egy utazás története. Gyuszi bácsi elviszi egy vidéki vállfaárus körútjára kamasz unokaöccsét, Imit, és rengeteg kalandot élnek át együtt. Mire a "Nagy utazás" véget ér, egy másik Imi tér haza. Gyuszi bácsi mellett, szüleitől távol, - mint egy gyorsképző tanfolyamon - a "felnőtt" életről oly sok tapasztalatot szerez, annyi élményt él át, amelyekben máskülönben csak évek hosszú sora alatt lenne része. Az ügető szenvedélyes, izgalmas, de ugyanakkor kemény világáról, a piac színes, nyers, lüktető atmoszférájáról, a nők könnyen kiszámítható, és gyakran mégis érthetetlen, rejtélyes viselkedéséről, az ismeretlen emberek szolidaritásáról, és a rendszer kijátszhatóságáról, ami időnként megmutatja kegyetlenebb arcát is." port.hu


A jegyár borkóstolót is magában foglal, a borokat séfünk különleges borkorcsolyái kísérik.

Jegyár: 2950Ft.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges alább:

Belépő: 2 950 Ft

Jelentkezzen az eseményre!