< összes esemény mutatása

Nézzük együtt Koltai Róberttel! - 3. rész

Sorozatunk keretében Koltai Róbert maradandó filmalkotásait vetítjük, majd azt követően kötetlen beszélgetés az alkotóval, illetve az alkotókkal. Vendég: Vámos Miklós, író.

Március 6-án vasárnap, 18 órakor a Szamba című filmet vetítjük. A moziélményt követően a szokásos beszélgetésre ezúttal Koltai Róbert színész-rendező mellett nagy örömünkre Vámos Miklós írót, forgatókönyvírót is vendégül láthatjuk!


"Szamba Ottó Tiszabottyánban a kulturális és sportélet lelke, motorja, az amatőr színtársulat szervezője, rendezője, színésze. Ő az örök ügyeskedő. Ifj. Szamba Ottót mindez rettenetesen nyomasztja, ezért Budapestre megy, és nevét Tiborra változtatva felvételizik a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Amikor végez, egy távoli kisvárosi színházba szerződik. Híre jön, hogy apja börtönbe került a kultúra miatt. Amikor Kisottó meglátogatja, már a börtönbeli amatőr színtársulattal próbál. Szabadulása után meglátogatja fiát, és mint mindig, most is ő lesz azonnal a főszereplő, nemcsak fiát szorítva ezzel a háttérbe. Kisottót és apját ezután autóbaleset éri. A fiú meghal, apja pedig tetőtől talpig gipszben őrzi az emlékét." port.hu

A jegyár magában foglal - a KultMozi programokhoz hasonlóan - borkóstolót is, amelyet séfünk különleges borkorcsolyái kísérnek.

Jegyár 2950Ft.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges alább:

Belépő: 2 950 Ft

Jelentkezzen az eseményre!