< összes esemény mutatása

Falánk Fánkfalók találkozója

Február 13-án 14 órától a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében ismét Fánkfaló! A frissen sült fánk mellé fűszeres forralt bort és gyümölcsteát kínálunk, a gyerekeknek pedig játszóházat, kézműves foglalkozásokat szervezünk. A belépés díjtalan!

A kézműves foglalkozáson Erikával gyöngyöt fűzhetnek a gyerekek, Máriával anyag telefontartót lehet varrni, díszíteni. Edittel újrahasznosított anyagokból teknősbéka, Andival papírbohóc, Marietta és Ildikó segítségével pedig farsangi maszkok és álarcok készítésben vehetnek részt az alkotni vágyó gyerekek.

Ismét itt lesz Németh Zoltán mestercukrász, aki egyedi nyalókákat készít, valamint kézműves vendégeink kínálják áruikat: Kaltenecker Andi Csodaszappanjait, a Csúzi Családi Pincészet almatermékeit, Pásztor Piroska patchwork munkáit, Jandó Luca kerámiáit, Takács Kati Cseppkincseit, Trajkovics Gabi textiltermékeit, illetve a Mézédes Méhészet finomságait.

Lesz élőzene, a Bor-Óka Zenekar (népzene) mellett az EDS Group játszik majd. Az E-Drum Stúdió felajánlásával a vállalkozó kedvű jelentkezők ismét kipróbálhatják a dobokat!

Várjuk a jelmezbe öltözött Fánkfalókat, minden maskarában érkezőnek egy fánk lesz a jutalma, a legötletesebb jelmezeket pedig külön díjazzuk!
 

A rendezvény során befolyt összeget a rászoruló monori gyermekek nyári táborozásának támogatására szánjuk. Gyertek/jöjjenek el családostól, legyen egy kellemes délutánunk együtt és egyben segítsük az adománygyűjtést!