< összes esemény mutatása

Jelmezes Falánk Fánkfalók találkozója

Február 14-én 14 órától a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében a frissen sült fánk mellé fűszeres forralt bort és gyümölcsteát kínálunk, a gyerekeknek pedig játszóházat, kézműves foglalkozásokat szervezünk. A belépés díjtalan!

A kézműves foglalkozáson Feketéné Szemők Éva és Kéri Beáta segítségével különböző farsangi kellékeket díszíthetnek a gyerekek. Burján Kittinek köszönhetően lesz arcfestés, Bokrosné Völgyesi Erika pedig többféle papírtechnikával ismerteti meg az érdeklődőket.


Ismét itt lesz Németh Zoltán mestercukrász, aki egyedi nyalókákat készít, valamint kézműves vendégeink kínálják termékeiket: Kaltenecker Andi Csodaszappanjait, a Csúzi Családi Pincészet almatermékeit, Pásztor Piroska patchwork munkáit, Jandó Luca kerámiáit, az Ilkababa varrott babáit, figuráit, Erdős Grenács Melinda keresztszemes hímzéseit.

Lesz élőzene: a Bor-Óka Zenekar és a Vasadi Hagyományőrző Citerazenekar mellett az EDS Group játszik majd. Az E-Drum Stúdió felajánlásával a vállalkozó kedvű jelentkezők akár ki is próbálhatják a dobokat!"

Várjuk a jelmezbe öltözött Fánkfalókat, minden maskarában érkezőnek egy fánk lesz a jutalma, a legötletesebb jelmezeket pedig a KultPince kézműves termékeivel díjazzuk!


A rendezvény során befolyt összeget monori gyermekek nyári táborozásának támogatására szánjuk. Gyertek/jöjjenek el családostól, legyen egy kellemes délutánunk együtt és egyben segítsük az adománygyűjtést!