< összes esemény mutatása

Forralt boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig

Január 17-én ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Forralt boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivál a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek ízelítő falatokat és a forralt bor különlegességeiket.

És ami még nem volt, lehet fényképezni és a képekkel fotópályázaton indulni!

A rendezvény helyszíne a Monori Pincefalu szívében az Orbán szobor környékén koncentrált helyen. All you can eat rendszerben a fesztivál 18 helyszínén korlátlanul kóstolhatják a helyi borosgazdák hagyományos és különleges ízesítésű forralt borait és a gazdák vendégeiként megjelent éttermek szakácsok ételízelítőit. A rendezvény 11-18 óráig tart.
Szervező, jegyértékesítés: Monori Borút Egyesület  Helyszínek, menükínálat


A KultPince kínálata idén:
• Padlizsános ürüragu
• Forralt borok: rozmaringos fehér és gyömbéres vörös 

A KultPincében kínálja különleges sós és édes Zila tortaformában készült finomságait a Zila Kávéház:
• padlizsánkrémes, sajt- és sonkakrémes sós piskótakockák 
• 
tojás- és tormakrémmel töltött kocsonyakocka
•  juhtúróval töltött polenta kocka, valamint
•  különféle ízesítésű (répatorta, sajttorta, csoki kocka, eper mousse, stb.) édes tortakockák

"Vendégművészünk" még Némó, a karamellkirály, aki ismét kézműves nyalókákkal, karamellekkel készül!

A Fröccsteraszon lesz élőzene is, jazz szól majd!