< összes esemény mutatása

KultMozi Angyal(i) borokkal

A KultPince és Az ihatóbb Magyarországért KultMozi sorozatának következő programjával Mikulás előestéjén, december 5-én 18.30-tól már a karácsonyra hangolunk. 
Film: Szemközti ablak (La finestra di fronte), olasz-angol-török-portugál romantikus dráma. Bor: Angyal Borászat, Tokaj

A film… A Szemközti ablak. Átlátni és betekintést nyújt egy másik életbe, vagy egy lehetőségbe? Micsoda drámák, micsoda emberek. Nyomor, gazdagság, unalom, titkok és egyéb összetevők alkotják Özpetek (Az Olaszországban dolgozó rendező idén 55 éves) egyik legharmonikusabb filmjét.… Súlyos sorsok és humoros helyzetek? Hol vannak a határok? A csinos háziasszony megcsalja férjét? Sikerül megváltania magát? A filmművészet lélekgyógyító ereje úgy működik, hogy az élet kis és nagy kérdéseit átélhetjük a vásznon sérülés nélkül. A film megvéd, beburkol és ha hatásosak a képkockák, akkor fel is szabadít, megtisztít…
És a borok? A Tokaji borvidéken az Angyal Borház pár éve lépett ki a fényre, és kezdték megismertetni magukat a borkedvelőkkel. Szerencs és Mád között találhatóak a pincészet első osztályú termőterületei. Családi mérettel és hagyományokkal rendelkeznek, ugyanakkor nyitottak az újra, az innovációra. Egyre több helyen látjuk felbukkanni őket, kóstolók, fesztiválok rendszeres vendégei. Most a KultPincében megkóstolhatjuk a pincészet friss és érettebb tételeit egyaránt.

A belépő 1500Ft, mely tartalmazza a kóstolót és az estéhez illő különleges falatokat is.

A részvételhez előzetes bejelentkezés (alább) szükséges!

Belépő: 1 500 Ft

Facebook esemény linkje

Jelentkezzen az eseményre!