< összes esemény mutatása

ZENÉS | MESÉS | BOROZÓS - Szolnoki Péterrel

Bálint Rezső Artisjus-díjas zenész és zenetanár Zenés | Mesés | Borozós sorozata folytatódik a KultPincében! November 23-án 18 órától Rezső vendége Szolnoki Péter lesz.

Szolnoki Péter nem szorul különösebben bemutatásra, de íme néhány kulcsszó vele kapcsolatban:
Bon-bon, Valami Amerika, A sexepilem, fuvolista, zeneszerző, énekes, számos slágerlista vezető dal szerzője és / vagy énekese. Olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Presser Gábor, Dés László, Charlie, Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc, Balázs Fecó.

A Zenés | Mesés lényege pedig: „Beszélgetünk zenéről, színházról. A magyar művészet sokszínűségéről. Az élet nagy dolgairól. Meg azokról is, amiket hajlamosak vagyunk elfelejteni, de fontosak. Mindezt tesszük ismert és érdekes emberekkel, jó borok társaságában, sok-sok meglepetéssel és zenével fűszerezve. Néha komolyan - néha viccesen." Bálint Rezső


A műsor után kötetlen beszélgetés az est házigazdájával és vendégével, valamint a KultPince borai és séfünk borkorcsolyái társaságában.

Belépő: 2750 Ft, mely a műsor előtt-után borkóstolót és borkorcsolyákat is tartalmaz.

Jegyvásárlásra csak elővételben van lehetőség!
A belépő vagy az alábbi regisztrációt követő utalással (e-mailben megküldött számlaszámra) vagy személyesen: a B&K Kft. titkárságán (Monor, Mátyás kir. u. 13.) váltható meg november 20-ig.

Belépő: 2 750 Ft

Facebook esemény linkje

Jelentkezzen az eseményre!