Disznóvágás, disznótor

Disznóvágás, disznótor
Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval összekötve, látogasson el hozzánk Monorra!

Céges csapatépítés, baráti társaságok népszerű programja a disznóvágás


Téli időszakban nemcsak a baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt! 
Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében.


Disznóvágás, disznótoros programjaink


• Disznóvágás:
a disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával. Igény szerint aktív részvétellel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében.

• Étel-, italkínálat:

 

reggeli, tízóraira disznótoros sült vér, ebédre disznótoros pecsenye, hurka, kolbász, egyéb disznótoros finomságok, pálinka, forralt bor, kézműves borok.

• További programlehetőség:
 
borkóstoló, pincetúra, CsámBORgás a pincefaluban, vagy bortúra a Monori Pincefalu más pincéibe is.

• Egyéb programajánlatunk, amennyiben a disznó útját nem szeretnék végigkísérni (az óltól az asztalig): borkóstoló és disznótoros ebéd/vacsora (orjaleves, házi készítésű hurka, kolbász, sült hús vagy töltött káposzta) 


Csoportok jelentkezését várjuk (október végétől márciusig), minimális létszám: 15fő.Disznóvágás 1000 pince között, Budapesttől 30 kilométerre


Monor Budapesttől 30 kilométerre fekszik. A 180 hektáron elhelyezkedő Monori Pincefaluban mintegy 960 pince található összefüggő pincefaluban, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló. 


A KultPince a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen a 50-60 fő befogadóképességű pince mellett 40 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, egy 90-100 fős zárt, fűthető fröccsterasz valamint saját parkoló található. Megközelítés

Ajánlatkérés - Disznóvágás

Igyekszünk két munkanapon belül jelentkezni az ajánlatunkkal.

« vissza