Csapatépítés

Csapatépítés

Csapatépítő programok:


DISZNÓVÁGÁS Nemcsak baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt!
Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében.

BORKÓSTOLÓ, PINCETÚRA, CÉGES EBÉD, VACSORA Tökéletes csapatépítés lehet egy jó hangulatú borkóstoló program is egy céges vacsora előtt vagy után. Borkóstolóink alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstoló előtt vagy után séfünk igény szerint elkészített menüsorát élvezheti a csapat.


CSAPATÉPÍTŐ FŐZÉS Különleges csapatépítő program lehet a közös főzés egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefaluban! Amit ajánlunk: közös bográcsozás a szabadban vagy grillezés - séfünk segítségével.

Borkóstoló vagy ebéd után, bográcsozás közben lehet petanque-ot vagy mölkkyt is játszani az erre a célra kialakított pályánkon.

MONORI CsámBORgó Furfangos feladványok segítségével ismerkedhetnek meg a vállalkozó szellemű csapatok a Monori Pincefaluval és a helyi legendákkal. A két órás szabadtéri játék sikeres feladatmegoldóinak értékes jutalom üti a markukat, na meg a torkukat! 

A KultPince a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A pincéhez egy 40 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik (professzionális prezentációs technikával felszerelt és WIFI internet-kapcsolattal rendelkezik). A 50-60 fős befogadóképességű pince mellett a rendezvényteremhez mintegy 90-100 fős kapacitással rendelkező, fedett, fűthető fröccsterasz kapcsolódik. A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja.