Bortúrák a Monori Pincefaluban

Bortúrák a Monori Pincefaluban

Miért jó a Monori Pincefaluban?


"Egy kiskör a Strázsahegyen, három állomás, amibe ezer élmény belefér. A borvidék érzése: pince tájkép, friss levegő, jó borok, jó ételek, jó hangulat. Karnyújtásnyira a fővárostól, igazi szőlős-boros élmények, több száz éves pincék, műemlékek és friss borok. Baráti társaságoknak, kis és nagyobb cégeknek, felüdülés kiszakadás a hétköznapokból és csapatépítés is egyben. Minden évszakban, mindenkit vár a Monori Pincefalu.

Most egy hárompincés túrát próbáltunk ki egy kis csapattal: borok, séta a hegyen, csapatépítés…" 

Az ihatóbb Magyarországért részletes írása a túráról itt olvasható!
A Monori Pincefalu bemutatkozó filmje megtekinthető itt!
A „Kalandozások a magyarországi pincefalvakban” fantázianevű program egy játék keretein belül mutatja be és népszerűsíti a pincefalvakat és azok borászait, vendéglátóit. A Kalandozások programsorozat a különálló pincelátogatásokat, borkóstolásokat fogja össze egyetlen interaktív kalandjátékká. Szereplői a „Fogadók” és a „Kalandorok”. A Monori Pincefaluban is van számos fogadó pince, többek között a KultPince!  A játék leírása itt.
Ha kedvet kapott egy jó hangulatú pincelátogatásra, szívesen részt venne egy vezetett bortúrán az ország első szőlészeti és borászati tanösvényének érintésével, kóstolna borokat, kézműves lekvárokat a Monori Pincefalu pincéiben, bortúrák szervezésével kapcsolatban itt érdeklődhet: kultpince@kultpince.hu; info@monoripincefalu.eu; vagy a következő telefonszámokon: +36 20 5700 449, +36 20 298 5700!
Monor Budapesttől 30 kilométerre fekszik. A 180 hektáron elhelyezkedő Monori Pincefaluban mintegy 960 pince található összefüggő pincefaluban, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló. Az összhatásában többé-kevésbé egységesnek tűnő pincefalu épületei hat típusba sorolhatók. A bor pincék zöme egyedi igényeket szolgál, azonban egyre többen vannak, akik felkészültek a borturizmus lehetőségeire, az igényes vendéglátásra is.

bortúra, Monori Pincefalu

Ajánlatkérés - Bortúra

Igyekszünk két munkanapon belül jelentkezni az ajánlatunkkal.

« vissza