Bemutatkozás

KultPince a kultúra, a bor és a gasztronómia találkozóhelye, rendezvényhelyszín, különleges esküvő helyszín, céges rendezvények helyszíne

Monoron a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van. A város szélén elterülő Strázsahegy Európában is egyedülálló pincefalujában mintegy 960 pince található. A borpincék zöme jelenleg még egyedi igényeket szolgál, azonban már egyre többen vannak, akik felkészültek a borturizmus lehetőségeire, az igényes vendéglátásra is.

A Monori Pincefalu egyik legnagyobb pincéjének teljes körű felújításával, átalakításával, bővítésével, a fröccsterasz megépítésével jött létre a KultPince, hogy a monori és kunsági minőségi borok otthonává, illetve a Pincefalu népszerű vendéglátóhelyévé váljon.

A KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, kellemes, hangulatos társasági események, baráti beszélgetések színhelye. Rendszeres, visszatérő programjainkkal – legyen az zene, filmvetítés, táncos mulatság vagy borest - szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk nemcsak a Monorról és környékéről hozzánk betérőknek, hanem a távolabbról érkező vendégeinknek is.
 
Reméljük, Önt is vendégül láthatjuk!

 
Kugel György és családja
alapító tulajdonosokKultPince Programajánló

Feliratkozom