Bemutatkozás

Kultúra és bor találkozóhelye

Monoron a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van. A város szélén elterülő Strázsahegy Európában is egyedülálló pincefalujában mintegy 960 pince található. A borpincék zöme jelenleg még egyedi igényeket szolgál, azonban már egyre többen vannak, akik felkészültek a borturizmus lehetőségeire, az igényes vendéglátásra is.

A Monori Pincefalu egyik legnagyobb pincéjének teljes körű felújításával, átalakításával, bővítésével, a fröccsterasz megépítésével hoztuk létre a KultPincét, hogy az a monori és kunsági minőségi borok otthonává, illetve a Pincefalu népszerű vendéglátóhelyévé váljon.

A KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, kellemes, hangulatos társasági események, baráti beszélgetések színhelye. Rendszeres, visszatérő programjainkkal – legyen az zene, filmvetítés, táncos mulatság vagy borest - szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk nemcsak a Monorról és környékéről hozzánk betérőknek, hanem a távolabbról érkező vendégeinknek is.

Emellett azt is fontosnak tartjuk, hogy a KultPince hozzájáruljon a Strázsahegy fejlődéséhez: jó borai, a Monori Pincefalu nyújtotta egyedi, különleges hangulatú környezete és baráti árai révén a bortúrák, borkóstolók jól ismert és elismert helyszíne legyen.
 
Reméljük, Önt is vendégül láthatjuk!

 
Kugel György és családja
alapító tulajdonosokKultPince Programajánló

Feliratkozom