Hírek, információk a KultPince rendezvényeiről

Hírek információk a publikus rendezvényeinkről, a KultMozi Klub borkóstolóval összekötött művészfilm vetítéseiről, egyéb  gasztronómiai és kulturális programjainkról. 

Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, családi programhelyszín információk
Hírek a monori borokról, a KultPince csomagajánlatairól, gasztronómiai választékáról


A februári KultMoziban Meryl Streep

2019.01.19

A februári KultMoziban Meryl Streep

Február második csütörtöke éppen a szerelmesek napjára esik. E témához illeszkedve romantikus filmek közül válogattunk, amolyan Kultpincés stílusban. Az egyik legismertebb és legsokarcúbb színésznő alkotásaiból csemegézve alakult ki az aktuális filmtrió, melyek közül - reményeink szerint - közönségünk is megtalálja aktuális kedvencét. Töltsünk együtt egy kellemes estét februárban is! Jelentkezés, regisztráció itt!

Részletek »

Cseh vigjáték a januári KultMozi Klubban

2018.12.17

Cseh vigjáték a januári KultMozi Klubban

Fittyet hányva a télre, a hidegre és a sötétségre, alaposan megrakjuk a Kultpince kandallóját és hangulatos tűzlobogás kíséretében belevágunk a 2019-es filmévadunkba! Felhőtlen estére invitáljuk vendégeinket, cseh klasszikusokból állítottunk össze aktuális filmtriónkat, amellyel garantáltan mosolyt csalunk vendégeink arcára. részletek, jelentkezés

Részletek »

Novemberi KultMozi

2018.10.26

Novemberi KultMozi

Az októberi felhőtlen boldogság: a Gasztroangyal sikerei és a humorestünk után felkészülten érkezünk az ősz legizgalmasabb és legmeghatóbb Kultmozi estjére. A novemberi Kultmozi repertoárján autizmussal kapcsolatos érzékenyítő filmek szerepelnek. Részletek és jelentkezés itt!

Részletek »

KultPince Programajánló

Feliratkozom