Családi rendezvények

A KultPince ideális rendezvényhelyszín családi programok, események - eljegyzés, esküvő, ballagás, születésnapi rendezvény - megtartására is.

A helyszín: 
  • 45-50 fő befogadóképességű rendezvénytermünk professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.
  • 90-100 fő befogadóképességű full panorámás Fröccsteraszunk fedett, fűthető és közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik
  • A Fröccsterasz mögötti kertben - melyet az 1000 pincés Pincefalu szőlői, présházai vesznek körbe – kerti szaletli, illetve gyermekeknek hinta, homokozó áll rendelkezésre.
  • Saját parkolóval rendelkezünk 25-30 gépkocsi hellyel
  • A környezet: A Budapesttől 30 km-re fekvő, 180 hektáron elhelyezkedő Monori Pincefaluban mintegy 960 pince található, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló. A Pincefaluba kisebb mikrobuszok, személyautók gond nélkül fel tudnak jönni, nagyobb buszok esetén az Orbán tértől kb. 4-5 perces sétára lehet számítani.
A vendéglátás hátterét jól felszerelt melegkonyhánk biztosítja, az ünnepi menüsor kitűnő ételeiről pedig séfünk, Szurok Gábor gondoskodik. 
Kiegészítő programlehetőségek: borkóstoló a pincében, pincetúra, lovaskocsizás a Pincefaluban.
Születésnapokra, ballagásra, egyéb családi rendezvényekre - Monoron és a környező településeken - hidegtálak, melegételek kiszállítását is vállaljuk – előzetes egyeztetés alapján.

« vissza